Systems for Motorised Interactive Displays

Verstelbare display & monitor FRAMES

Tevens hebben wij onze garantieperiode verlengt naar 5 jaar voor alle DESKLINE producten.in hoogte verstelbare monitorframes

Grote monitors, smartboards en interactieve schoolborden worden in razend tempo zeer populair in vele vakgebieden en in scholing en entertainment. 

Interactieve displays of smartboards worden herkend als handige hulpmiddelen voor presentaties, brainstorm sessies en idee-ontwikkeling. U vindt ze in conferentiezalen, showrooms, laboratoria, leslokalen en auditoria. Vaak is het nodig dat de applicatie mobiel is en is een verstelling van zowel de hoogte als de hoek gewenst om de verschillende gebruikers en publiek op hun wenken te bedienen.

DESKLINE® gemotoriseerde elektrische actuatorsystemen creëeren de perfecte oplossing voor alle soorten heffen, kantelen van verschillende interactieve displays en monitor frames. LNAK hefkolommen zijn stil, precies en in staat om zware monitors en schoolborden te verstellen.

 

Focus on display & monitor stands

Focus on display & monitor stands

Improve communication by adding electric movement to display and monitor stands - bringing your message at eye-level to the end-user.

Online Magazine | PDF
Neem contact op met  LINAK DESKLINE voor een betrouwbare actuatoroplossing welke elegant past in uw verstelbare frame voor touch screens, digiborden, smartboards of andere interactieve displays. Tevens hebben wij onze garantieperiode verlengt naar 5 jaar voor alle DESKLINE producten.

Producten voor de Display & Monitor Stands

Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
Werk Gezond
Onderzoek toont aan dat de voordelen van elektrisch verstelbare werkplekken…
Ontwerpvrijheid
DESKLINE uw perfecte partner als het gaat om design..
Neem contact op met LINAK
Deskundig advies en een nauwe samenwerking…
5 Jaar Garantie
Kwaliteit telt.