HOMELINE actuator systems

HOMELINE SYSTEMen

HOMELINE® SYSTEMen

Bij ieder bed is verbetering een mogelijkheid. Zowel een box spring als een bed met lattenbodem kunnen de voordelen van een comfortabele verstelling gebruiken. LINAK HOMELINE ontwerpt en levert complete actuator oplossingen die moeiteloos kunnen worden ingepast in luxe bedden.

Verschillende systemen voor verschillende behoeften

HOMELINE biedt zowel actuator oplossingen waarbij een enkele actuator wordt gebruikt, als dual actuator systemen. Beide systemen zijn krachtig in vestellen en verzekeren de maximale flexibiliteit betreffende de keuze van het matras.

De lineaire actuator systemen bestaan uit twee individuele lineaire actuatoren, die de verstelling van het bed bewerkstelligen, een controle box, een handbediening en andere opties.

Dual actuator systemen bestaan uit een unit waarin twee motoren en een controle box zijn verwerkt. U voegt simpelweg een handbediening toe en eventuele andere toevoegingen.

Low standby power
Focus op milieu
Er wordt gelukkig steeds vaker naar het milieu gekeken. LINAK gebruikt ZERO™ technologie om standby stroomverbruik te reduceren tot 0.1W. Onze CBH controle boxen en TWINDRIVE motoren met standaard een externe stroomtoevoer hebben de ZERO™ technologie als standaard.


Maintenance-free products
Onderhoudsvrije producten
Van een toonaangevend merk kunt u uiteraard kwaliteit verwachten. Iedere HOMELINE actuator ondergaat een 100% functie test. Nieuwe producten worden door een serie van testen gekeurd. De HOMELINE systemen vergen weinig tot geen onderhoud.


Maximum free space
Maximale vrije ruimte
Een HOMELINE systeem kan netjes worden weggestopt onder het bed zonder veel ruimte in te nemen. De systemen zijn vrijwel onzichtbaar in uw design en zorgen ervoor dat uw eindgebruiken genoeg ruimte onder zijn of haar bed overhoud.