Adjustable Couches

Behandelbanken

ACTUATOrsystemen voor behandelbanken

Met meer en meer patiënten om te verzorgen, zoekt de zorgsector naar manieren om de werkomgeving van het verplegend personeel, therapeuten en doktoren te verbeteren. Rugpijn en andere lichamelijke aandoeningen zijn veelvoorkomende klachten onder zorgpersoneel. Daarom staan verbeterde ergonomie en makkelijk te bedienen verstellingen van de behandelbank centraal.
 
Wilt u een veilige, betrouwbare en eenvoudig bedienbare verstelling van behandelbank of -tafel om uw positie in de huidige markt te onderhouden?  MEDLINE® & CARELINE® helpt u om de juiste oplossing te selecteren.
 
LINAK heeft meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van hoogwaardige elektrische actuator oplossingen voor de ziekenhuis- en zorgsector. Of u nu een eenvoudige, betrouwbare verstelling nodig heeft of een geavanceerd,  innovatief actuator systeem met waardevolle opties met OpenBus™ technologie, MEDLINE & CARELINE staat voor u klaar. 
 
Neem contact op met MEDLINE & CARELINE en laat ons weten hoe wij u kunnen ondersteunen. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen tot stand komen in nauwe samenwerking tussen u en onze ervaren consultants en engineers. 

Meer over behandelbanken


Couch Systems

Systeemvoorbeeld van behandelbanken
Bent u op zoek aar een basic systeem voor behandel- en onderzoekstafels, of naar een geavanceerde oplossing, wij hebben het juiste systeem voor u. Lees meer over systemen voor behandelbanken » 

Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?