Wheelchair Actuators

Rolstoelen

ACTUATORS voOR rolstoelen

Vandaag de dag willen zowel mensen met een fysieke beperking als ouderen, mobiel, comfortabel en zelfstandig blijven wonen en leven. Daarom groeit de markt van multifunctionele gemotoriseerde rolstoelen gestaag aangezien de wereldbevolking steeds ouder wordt. 
 
Als rolstoelfabrikant dient u aandacht te besteden aan betrouwbaarheid en comfort om de concurrentie voor te blijven. U heeft snelle, sterke en stille elektrische actuators met lage stroomopname nodig om de soepele aanpassing van de rugsteun en voetsteunen uit te voeren, en tevens de hoogteverstelling en kantelverstelling te realiseren.
 
Dit is precies wat LINAK MEDLINE® & CARELINE® u te bieden heeft. Wij leveren kleine actuators die bijna geluidloos zijn en voorzien van excellente hall of hall-potentiometer positionering om een veilige en efficiënte beweging te garanderen. 
 
Neem contact op met MEDLINE & CARELINE met uw wensen en eisen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van actuators voor geavanceerde rolstoeloplossingen. Bovendien zijn rolstoel-actuators waar het bij LINAK ooit mee is begonnen...
Zaken doen met LINAK
We willen niet slechts leverancier zijn voor onze klanten…
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.
De Healthcare Challenge
Hoe verplegen we meer patiënten met minder mankracht?
Perfectie in Beweging
Het actuator systeem is een belangrijk deel van uw oplossing, en wij…
Neem contact op met LINAK
Wilt u meer informatie over onze innovatieve actuator oplossingen?