zit/sta-bureaus - het nieuwe werken 

De relatie tussen werkhouding en lichamelijke klachten is zonder twijfel onderkend door ergonomisch onderzoek. U zult waarschijnlijk zelf ervaren dat 20 minuten in dezelfde werkhouding zitten resulteert in spierpijn. 
 
De eenvoudige en efficiënte oplossing voor dit probleem is het installeren van een in hoogte verstelbaar werkstation. Een zit/stawerkplek aangedreven door elektrische lineaire actuators zorgt op een eenvoudige manier voor een verbeterde werkhouding en voorkomt discomfort, wat uiteindelijk kan leiden tot gezondheidsproblemen.
 
Tevreden werknemers
De voordelen van een zit/sta-werkplek voor de werknemer kunnen nooit overdreven worden. Het directe effect van de meer comfortabele werkhouding is de hoge graad van werkplezier. Het hart en de spieren worden meer doorbloed en houden u fit.  

Het effect op de lange duur is minder chronische problemen: minder spanning in de schouder - minder hoofd- en rugpijn etc. Het kan zelfs resulteren in minder gewichtsproblemen, recente onderzoeken hebben aangetoond dat veel zitten een groot aandeel heeft in de obesitas crisis. 
 
Voordelen voor het bedrijf
Investeringen in zit/sta-meubilair zullen met zekerheid de efficiëntie en productiviteit van de werknemers vergroten. Op dagelijkse basis zal het gehele comfort en werktevredenheid resulteren in minder afleiding, betere prestaties en verhoogde efficiëntie. 
 
Op de lange termijn zal het bedrijf een verminderd ziekteverzuim ervaren.  

Leer meer in deze video over verstelbare bureaus.

Lees meer in de zit-sta bureau brochure.
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.