THE IMPORTANCE OF DESIGN

Verstelbaarheid is wellicht zowel ergonomisch als economisch een gerichte keuze, maar wanneer het gaat om kantoor meubilair en werkbanken is design vaak de prioriteit.

Het is niet de bedoeling dat er grote motoren of industriële liftkolommen binnen een meubel verwerkt worden zodat het design niet meer naar voren komt. Wat men wil is een geleidelijke, snelle beweging met één druk op de knop. Als bedrijf met een Scandinavische basis hechten we veel waarde aan vlekkeloos, simpel en discreet design. Dit is exact wat u mag verwachten van LINAK® DESKLINE®.

Na vele jaren heeft DESKLINE een goede werkrelatie opgebouwd met verschillende architecten en designers. Wij geloven er dan ook in dat perfect verstelbaar meubilair voortkomt uit goede samenwerking binnen een open sfeer waar ruimte is voor ideeën en input tussen designers en adviseurs en engineers van LINAK. 

DESKLINE lineaire actuator systemen geven u volledige vrijheid in ontwerp. In de regel hoeft u zich alleen te focussen op het blad, het frame en de voeten van het bureau. De rest kan worden verzorgd door LINAK. Wanneer u kies voor een bureau zonder steunbalk is DESKLINE de partner die er samen met u voor zorgt dat stabiliteit nog steeds een kenmerk zal zijn van uw eindapplicatie.

Neem gerust contact op met LINAK DESKLINE. Laat ons weten waar uw wensen liggen en samen komen we tot een functionele en esthetische oplossing.

Laat u inspireren:  “Design Meets Movement”.
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.