Uw partner voor de toekomst

De ziekenhuis- en zorgsector loopt in de nabije toekomst tegen de volgende drie trends aan:
  • Vergrijzing zorgt voor meer vraag naar zorg en heeft effect op ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg. 
     
  • Leefstijlziektes zijn een groeiend probleem in vele landen. Als de wereldwijde economie verbetert, groeit ironisch genoeg ook het aantal chronisch zieken door moderne leefstijl. Hierdoor dient de ziekenhuis- en zorgsector zorg te dragen voor een groeiend aantal patiënten. 
     
  • Obesitas is een ander resultaat van de veranderende leefstijl en zet de ziekenhuis- en zorgsector onder druk.

Uw uitdaging is de onze
Deze trends bieden zowel een kans als een uitdaging voor producenten van ziekenhuis- en zorgapplicaties. Applicaties om het leven makkelijker en minder stressvol te maken voor de verzorger, zullen in de toekomst zorgen voor een stap  voor op de concurrent. Dit geldt ook als de patiënt zich comfortabel voelt en niet afhankelijk is van verplegend personeel. 
 
MEDLINE® & CARELINE® houdt de wensen en eisen in de markt nauwlettend in de gaten. Geavanceerde elektrische lineaire actuatorsystemen kunnen ziekenhuis- en zorgulpmiddelen verbeteren om te voldoen aan de toekomstige uitdagingen. 
 
Wij helpen u uw marktaandeel te verbeteren
Wij zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking met onze klanten zorgen voor nieuwe innovatieve oplossingen om de zorgsector te helpen tijdens hun dagtaak. Tevens voelen patiënten zich meer comfortabel en onafhankelijk. 
 
En dat is precies wat nodig is voor de uitdagingen in de nabije toekomst. Neem contact op met LINAK MEDLINE & CARELINE met uw wensen en ideeën, en samen zoeken we naar de geschikte systeemoplossing om uw marktaandeel te verbeteren.

Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.