PERFECTIe IN beweging

Wanneer u zaken doet met LINAK mag u kwaliteit verwachten in ieder detail. U zult ervaren dat MEDLINE® & CARELINE® componenten uw applicatie kunnen verbeteren. U zult ons ruime productassortiment waarderen, bestaande uit actuators, hefkolommen, controleboxenbedieningen en accessoires welke zowel flexibel inzetbaar zijn en als complete actuatoroplossing kunnen dienen.
 
MEDLINE & CARELINE actuators en componenten zijn ontworpen en goedgekeurd voor applicaties in ziekenhuis- en zorghulpmiddelen. Wanneer gewenst kunnen wij volledig goedgekeurde systemen leveren die wasstraatbestendig zijn.
 
Grondig testen
Actuatoroplossingen voor ziekenhuis- en zorghulpmiddelen moeten bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en slijtage. Ze zijn bijna constant in gebruik en worden gereinigd onder hoge temperaturen, met krachtige schoonmaakmiddelen en door middel van hogedrukreinigers.  
 
LINAK MEDLINE & CARELINE producten ondergaan een 100% functietest voordat ze de fabriek verlaten. Bijkomend heeft LINAK een intensief testprogramma ontwikkeld. Nieuwe producten en prototypes van het bestaande assortiment worden constant blootgesteld aan een intensief testprogramma onder allerlei extreme omstandigheden. 
 
Wij streven, net als u, naar perfectie. Neem contact op met LINAK MEDLINE & CARELINE als u er zeker van wilt zijn dat uw bed is uitgerust met een veilige en betrouwbare actuatoroplossing.  
Maak een virtuele tour bij LINAK
Wij nodigen u uit voor een virtuele tour bij LINAK en ontmoet onze medewerkers.
Meld u aan voor Nieuws
Blijf op de hoogte van het LINAK nieuws.