5 jaar garantie op DESKLINE® producten

In mei 2015 werd de garantieperiode voor DESKLINE producten verlengd van drie jaar garantie naar vijf jaar garantie. Deze garantie is geldig op productie- en fabricage fouten.

Wat houdt het in?
Binnen 5 jaar van de aankoop van het DESKLINE product heeft u garantie op productie- en fabricage fouten. Binnen deze 5 jaar is een doorlooptijd van 12 maanden opgenomen. Verder geldt voor producten zoals accu’s de standaard van 1 jaar garantie.
5 Year Warranty

Wij geloven in onze producten en de kwaliteit ervan daardoor verwachten we dat de productie moeiteloos de garantieperiode overtreffen betreffende levensduur.

Heb ik garantie nodig?
LINAK® hanteert componenten van hoogstaand kwaliteit, semiautomatische productie, grondige testen en daarbij competent en ervaren personeel om goede producten te realiseren.

Hierdoor scoren we een zeer lage DPPM (defective parts per million) en hoeft u uw garantierecht hoogstwaarschijnlijk niet in te zetten.

Ieder actuator systeem ondergaat een 100% functie-test voordat het de fabriek verlaat. Nieuwe producten, en proefstukken van een bestaande lijn, ondergaan een serie van testen waarbij verschillende zware omstandigheden worden nagebootst.

We zijn trots op onze goede kwaliteit en streven dan ook naar niets minder dan perfectie – net zoals u. Vanwege deze reden nemen wij de stap naar vijf jaar garantie voor onze DESKLINE producten.

… Kwaliteit telt!

Bekijk hoe we kwaliteit bewerkstelligen voor onze DESKLINE producten.