DL12XL – LINAK lanceert een extra lange kolom voor display- en monitorstands

1700 mm – dat is de volledige lengte van onze nieuwe inline kolom; DL12XL. Speciaal ontwikkelt voor display- en monitorstands. De nieuwe kolom verrijkt de mogelijkheden van verstellen.

Product Nieuws:  donderdag 19 januari 2017Het productgamma wordt nog groter

LINAK heeft veel ervaring wanneer het gaat om de ontwikkeling van actuatoren en kolommen. Deze producten zijn onze basis voor al meer dan 30 jaar. Vandaag de dag resulteert dat in het grootste productaanbod binnen de markt. Naast onze bestaande producten maken nieuwe XL kolommen daar nu een deel van uit.

De XL serie breidt uit met de DL12XL. Deze specifieke kolom is een extensie van het assortiment en is net iets anders dan de andere kolommen doordat het een inline kolom is. De afwezigheid van de gebruikelijke motorbehuizing geeft designers meer opties voor ontwerp.

“Zoals altijd streven we ernaar om onze producten elegant en discreet te maken zodat het past bij een ontwerp van een fabrikant,” zegt Product Manager, Birgitte Holm-Melin.

PIEZOTM technologie als standaard

De DL12XL heeft PIEZO technologie als standaard. Deze anti-botsing functie zorgt ervoor dat er bij obstructie, wanneer men het meubel verhoogt of verlaagt, een stop wordt uitgevoerd. De PIEZO sensor is volledig geïntegreerd in de kolom zonder dat dit zichtbaar is en gevolgen heeft voor de montage. De speciaal ontwikkelde LINAK technologie is bekend van kantoormeubilair wereldwijd en voorkomst schade aan het bureau of andere objecten.

De DL12XL biedt:

  • Een kleine inbouwmaat
  • Een ruime slaglengte
  • PIEZO als standaard
  • Discreet inline Design
 Technische specificaties:
  • Kracht: 600 N/kolom
  • Slaglengte: 999 mm
  • inbouwmaat: 700 mm
  DL12XL

 

Voor meer informatie, neem contact op met uw LINAK vestiging of distributeur.


Wij leveren innovatieve actuator-oplossingen welke de kwaliteit van de leef- en werkomgeving verbeteren.

We zullen marktleider zijn in innovatieve, elektrische actuatorsystemen binnen onze kernsegmenten.

Updated: donderdag 26 januari 2017 13:26