De BA19 – gaat uitdagingen aan in de toekomst van de gezondheidszorg.

Het is van groot belang dat producten binnen de zorgsector de dagelijkse taken van zorgverleners vergemakkelijken en daarbij bijdragen aan hygiëne en veiligheid. De nieuwe lead acid accu BA19 voldoet aan deze kenmerken.

Product Nieuws:  vrijdag 10 februari 2017
Flexibel en tijdbesparend
De BA19 is ontwikkeld voor de controleboxen CA30/CA40 en de CO61.

Met de verschillende montage opties biedt de accu flexibiliteit en bespaart de oplossing tijd. Verder gaat deze accu oplossing perfect samen met andere producten van LINAK in uw zorgapplicatie.

Met de BA19 bent u verzekerd van een effectieve batterij die voor veiligheid zorgt voor de zorgverlener en de patient. Batterij backup is relevant wanneer een applicatie mobiel gebruikt wordt.

Battery box BA19

Hygiëne
Door een gestroomlijnd design met een minimum aan randen en inkepingen is de BA19 IPX6 gecertificeerd. De accu is gemaakt voor snelle reinigingen. Verder is het kabelmanagement ingesteld op gemak in schoonmaak en veiligheid.

Nog meer voordelen
De BA19 heeft een capaciteit van 1.2 Ah en is kosten efficiënt. De status van de batterij is uit te lezen via de controlebox. Op deze manier zijn laadmomenten goed in te delen.

Battery box BA19

Meerdere montage opties

 

Hygiëne en kabelmanagement

 

Gemakkelijke reiniging IPX6

De controlebox serie voor de zorgsector is onderdeel van de LINAK “Care for Tomorrow Today™” mind-set.   Care for Tomorrow Today 

 

Voor meer informatie, neem contact op met uw LINAK vestiging of distributeur.


Wij leveren innovatieve actuator-oplossingen welke de kwaliteit van de leef- en werkomgeving verbeteren.

We zullen marktleider zijn in innovatieve, elektrische actuatorsystemen binnen onze kernsegmenten.

Updated: donderdag 2 maart 2017 8:19