Verbeter comfort en efficiëntie met de nieuwe ACK3

Grote uitdagingen binnen de zorg; minder zorgpersoneel, maar meer zorgbehoevenden, vragen om ontwikkelingen zoals onze nieuwe Attendent Control Keypads (ACK3).

Product Nieuws:  maandag 27 maart 2017
Twee keer controle 
De ACK3 is een tweevoudige bediening voor het bed, bestaande uit een toetsenvlak voor zowel de patiënt, als voor de verpleger. Deze kan worden geïntegreerd in de zij-rail van het bed. Voor de patiënt betekent dit meer comfort en vrijheid omdat de basis verstellingen door hem of haar zelf zijn te bedienen. Door onafhankelijkheid van patiënten te verhogen heeft het verplegend personeel meer tijd en ruimte voor andere werkzaamheden.

Intuïtieve bediening
Naast betrouwbaarheid biedt de ACK3 controle op de bediening van 15 knoppen en 7 diodes per bedieningspaneel. Hierdoor heeft het verplegend personeel volledige controle over alle verstelfuncties. Dit betekent dat ze het bed aan kunnen passen naar comfort, maar ook naar de juiste houding in noodsituaties zoals bijvoorbeeld reanimatie.

De ACK3 karakteriseert zich door intuïtief design voor zowel de patiënt, als voor de zorgverlener en kan worden aangepast naar verschillende behoeftes. Verder is de integratie van de bediening in de rails van het bed handig wanneer het gaat om het wegwerken van kabels. Hierdoor wordt het risico dat kabels bekneld raken verminderd.
  ACK3

Meer weten over de ACK3 neem contact op. De ACK3 in onderdeel van onze LINAK “Care for Tomorrow TodayTM” mindset.

Care for Tomorrow Today


 

Voor meer informatie, neem contact op met uw LINAK vestiging of distributeur.


Wij leveren innovatieve actuator-oplossingen welke de kwaliteit van de leef- en werkomgeving verbeteren.

We zullen marktleider zijn in innovatieve, elektrische actuatorsystemen binnen onze kernsegmenten.

Updated: dinsdag 11 april 2017 6:53