Verhoog het niveau van ergonomie

Het belang van ergonomie voor de werkgever

Product Nieuws:  maandag 3 april 2017
Wanneer een verpleegster een wat zwaarder persoon dient te helpen uit bed en in een rolstoel, en later op de dag dit andersom herhaalt, vergt dat veel van haar. Dit terwijl de patiënt geheel afhankelijk van de geboden hulp is. Oplossingen die deze handelingen verlichten zijn dan ook meer dan nodig.

Ook al is het verplegend personeel sterk genoeg en goed opgeleid om kwetsuur te voorkomen tijdens handelingen, soms heeft men een andere helpende hand nodig. Door te veel en te zwaar te tillen of te verplaatsen krijgt hulpverlenend personeel namelijk nog te vaak last van rug-, nek- en andere lichamelijke klachten.LINAK zorgt
Al jaren heeft LINAK veiligheid en ergonomie hoog in het vaandel. Onze slimme zorgoplossingen bestaan uit actuatoren en bedieningen voor optimaal gebruik van verstelopties.

Afhankelijk van uw wensen bieden we de juiste oplossing. Wanneer de eisen nu gericht zijn op geluidsniveau, kracht of hygiëne u vindt bij ons deze kenmerken.

Actuator systems for patient liftsCare For Tomorrow Today Onze “Care For Tomorrow Today” mindset is leidraad in alles wat we doen. Lees meer. 

 

Voor meer informatie, neem contact op met uw LINAK vestiging of distributeur.


Wij leveren innovatieve actuator-oplossingen welke de kwaliteit van de leef- en werkomgeving verbeteren.

We zullen marktleider zijn in innovatieve, elektrische actuatorsystemen binnen onze kernsegmenten.

Updated: woensdag 12 april 2017 7:01