LINAK DPG handbedieningen - Een nieuwe manier om uw bureau te bedienen

Vier nieuwe handbedieningen zien het daglicht, maar ze zijn veel meer dan alleen een nieuwe familie van handbedieningen. Geleverd met een app die beschikbaar is voor alle relevante platformen, is het een oplossing die de manier verandert waarop in hoogte verstelbare bureaus zullen worden gebruikt.

Product Nieuws:  maandag 22 mei 2017

Tijdens een normale werkdag zitten we allemaal te veel en staan we te weinig. Dit is een veelvoorkomende uitdaging, maar hoe veranderen we dit in een gewoonte om het in hoogte verstelbare bureau elke dag te gebruiken? Dit is een wereldwijde uitdaging die we bij LINAK hebben gekozen om aan te gaan. We doen ons uiterste best om de oplossing van morgen te ontwikkelen. Een oplossing waarmee deskgebruikers hun in hoogte verstelbare bureau vaker en op een nieuwe manier kunnen gaan gebruiken.

Time to stand up with the new DPG desk panels   Time to stand up with the new DPG desk panels

De oplossing - Een nieuwe familie van innovatieve handbedieningen

We hebben grondig onderzoek gedaan en we hebben deskundigen geraadpleegd over gedragsontwerp. Op basis hiervan hebben we een oplossing ontwikkeld waarmee deskgebruikers hun in hoogte verstelbare bureaus meer en op een nieuwe manier kunnen gebruiken.

De naam van de oplossing is de DPG - een nieuwe familie van handbedieningen. Op basis van onderzoek, weten wij dat om een in hoogte verstelbaar bureau te gebruiken, de handbediening cruciaal is en dient te zijn:
 • Intuïtief
 • Motiverend (geef notificaties aan de gebruiker)
 • Digitaal

  DPG with Reminder

De DPG bestaat uit vier handbedieningen variërend van een eenvoudige op/neer bediening tot meer uitgebreide versies met geavanceerde functies. Alle vier de DPG-handbedieningen worden door kanteling geactiveerd in plaats van met knoppen. Hierdoor hoeft u niet te kijken terwijl u het bureau bedient. Dit gaat geheel intuïtief.

Onderzoek wijst uit dat wanneer er wordt geattendeerd om op te staan tijdens een werkdag, dit resulteert in meer gebruik van de zit/sta functie. Zo is er een notificatie-systeem geïntegreerd in drie van de vier DPG-handbedieningen, hetzij via licht en/of via meldingen in de app.

Ten slotte betekent digitaal dat een app beschikbaar is voor meerdere platformen. Bluetooth®-technologie is geïntegreerd in drie van de vier DPG handbedieningen. Verbindt met de Desk Control™ app en open een waaier aan mogelijkheden.
Synchronisatie tussen platformen

Uniek en innovatief; alle gegevens worden gesynchroniseerd tussen de verschillende platformen. Dit betekent dat als u uw instellingen bijvoorbeeld wijzigt in de app op de telefoon, het automatisch wordt bijgewerkt op de PC en in het bureau zelf.

De DPG is veel meer dan alleen een nieuwe handbediening - het is een platform met eindeloze optie mogelijkheden, maar toch ontworpen met een indrukwekkende reeks standaardfuncties. Het zal de manier veranderen om in hoogte verstelbare bureaus te bedienen en te gebruiken. DPG
A simple DPG1K Advanced versions of the DPG with sophisticated features

 

Voor meer informatie, neem contact op met uw LINAK vestiging of distributeur.


Wij leveren innovatieve actuator-oplossingen welke de kwaliteit van de leef- en werkomgeving verbeteren.

We zullen marktleider zijn in innovatieve, elektrische actuatorsystemen binnen onze kernsegmenten.

Updated: dinsdag 23 mei 2017 9:42