Electric actuator solutions for pergolas

Lineaire Actuator-oplossingen ​voor Pergola's

- Slimme opties voor de bediening en compacte actuatoren voor perfectie in beweging zijn samen de systeemoplossing voor pergola's.

Verstelbare dakpanelen van een pergola zorgen snel en gemakkelijk voor de benodigde schaduw wanneer de zon hoog aan de hemel staat. Het verzekerd een comfortabele temperatuur waarbij een aanpassing snel is gemaakt bij veranderlijke weersomstandigheden.

Stelt u zich voor dat deze pergola simpel te bedienen is middels een druk op de knop van een handbediening of zelfs uw eigen smartphone.

Met de TECHLINE® systeemoplossingen zijn er nu verschillende mogelijkheden. We leveren Plug & Play systemen met een verscheidenheid aan bedieningsopties. Daardoor is het gemakkelijk om de pergola aan te passen naar de wensen van de eindgebruiker.

LINAK systeemoplossingen zijn gemakkelijk te installeren (Plug&Play), zijn bestand tegen weersomstandigheden, zijn onderhoudsvrij, zijn geruisloos en verbruiken weinig energie.

    Voor de bediening kunt u kiezen tussen bediening via een handbediening,     afstandsbediening of bediening via de App op uw smartphone met Bluetooth     technologie.

Lees meer over pergola oplossingen of TECHLINE systeemoplossingen in het algemeen.

Neem contact op met LINAK TECHLINE voor specificaties en meer actuatoroplossingen voor pergola's.

TECHLINE Product Configurator

TECHLINE PRODUCT CONFIGURATOR
Vind de industriële actuator die aan uw eisen voldoet.
Actuator Selector »

e