Steeds opnieuw neemt LINAK stagiaires en stagiairs in dienst: zo geven wij mede vorm aan de specialisten van de toekomst. De meeste van onze leercontracten betreffen automatisering/machines, elektronica of IT ondersteuning. De meeste van onze trainees werken op het gebied van financiën, verkoop of administratie. Op de site van LINAK kunt u altijd de actuele vacatures bekijken.

Een LINAK-leerplek en ons stageprogramma bieden deelnemers de kans om naar professionaliteit te groeien. De bedrijfswaarden van LINAK zijn gebaseerd op hulp, ondersteuning en aanmoediging, om zodoende ieders mogelijkheden voor de volle 100 procent te benutten. Van de andere kant geldt dit uiteraard ook voor onze stagiaires en leerlingen.

Hieronder kunt u kennismaken met een paar van onze huidige of vorige collega's, die deelnemen of -namen aan leertrajecten bij LINAK. Nadat u de video's hebt bekeken, gaat u naar de vacaturesite van LINAK om de beschikbare stage- en leerplekken te bekijken.

U kunt eventueel ook contact opnemen met personeelszaken (Human Resources Departement) als u vragen hebt over leertrajecten bij LINAK. Schrijf naar: personale@linak.com

Anne, Development Engineer bij LINAK A/S play-icon

Anne, Development Engineer bij LINAK A/S

Christian, Development Engineer bij LINAK A/S play-icon

Christian, Development Engineer bij LINAK A/S

Henrik, Manager Customer Logistics bij LINAK A/S play-icon

Henrik, Manager Customer Logistics bij LINAK A/S

Jette, Product Maintenance Manager bij LINAK A/S play-icon

Jette, Product Maintenance Manager bij LINAK A/S

Bestanden

LINAK handboek van waarden

Het verhaal van LINAK – ooit een kleine werkplaats met slechts een handjevol mensen, nu een succesvolle internationale marktleider – kreeg vorm vanuit een reeks diepgewortelde waarden.

Contact opnemen met LINAK HR

Aarzel niet om contact op te nemen met LINAK HR als u meer wilt weten over vacatures, mogelijke opdrachten, stages of afstudeerprojecten.