Contact us here
Behandeling

Behandel toepassingen

Met de actuatoroplossingen van LINAK kunt u zowel behandelstoelen en banken/tafels als tandarts- en rolstoelen soepel en geluidsarm instellen.

Actuatoroplossingen voor behandeltoepassingen

Tegelijk met de toenemende levensverwachting, groeit de behoefte aan diverse soorten behandelingen buiten het traditionele ziekenhuisraamwerk. Steeds meer patiënten worden opgenomen, terwijl toepassingen - vanwege de steeds zwaarder wegende obesitas-ontwikkeling - sterk moeten zijn en moeten zorgen dat de efficiëntie hoog blijft. Het gebruik van actuatoren van LINAK in uw behandeltoepassingen levert tal van voordelen op, waaronder:

  • Getest en gecertificeerd om te voldoen aan internationale medische normen
  • Intelligent Care Solutions™ voegen extra functionaliteit toe
  • een systeembetrouwbaarheid die gebouwd is op ruim 30 jaar ervaring

Bij het toevoegen van instellingsopties aan behandeltoepassingen gaat het niet alleen om het verbeteren van de ergonomie voor artsen. Vergrijzing en vooral de toenemende zwaarlijvigheid vereisen toepassingen die sterker zijn en patiënten meer comfort bieden. Actuatorsystemen van LINAK zorgen voor zowel comfort als voor een betrouwbare en soepele hoogte-, beensteun- en rugleuning-instelling.

Voldoe aan internationale medische normen.
Alle producten van LINAK voor behandelingstoepassingen zijn conform internationale medische normen, zodat het voor u eenvoudig is om aan de markteisen te voldoen. Alles wordt als systeem grondig getest voordat wij het in de markt zetten, om fabrikanten alvast een voorsprong te geven in een felle en concurrerende markt.

Voeg waarde toe met Intelligent Care Solutions
Of u nu beweging wilt creëren met een basis actuator setup of een geavanceerder systeem, met LINAK profiteert u niet alleen van de mogelijkheid om dat soepel en geluidsarm te doen, maar ook van het compacte design. Wij kunnen het gebruikerscomfort zelfs nog verder verhogen. Intelligent Care Solutions geeft u de ruimte om accessoires toe te voegen als weegschaal, massage en de SDT (Service Data Tool) dat onderhoud voorspelt en daarmee kostbare stilstand voorkomt.

Profiteer van een ervaren partner met kennis van toepassingen
Al ruim 30 jaar luistert LINAK goed naar feedback van belanghebbenden en werken we samen met fabrikanten om een meerwaarde te creëren voor zowel patiënten als zorgverleners overal ter wereld. We zijn wereldwijd actief: service, ondersteuning en deskundigheid zijn voor u en uw klanten dus altijd dichtbij.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften play-icon

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Focus op banken en tafels

Bij behandel- en onderzoeksbanken gaat het vandaag de dag óók om flexibele functionaliteit en verbeterde ergonomie.

Focus op tandartsstoelen

Actuatorsystemen van LINAK laten tandartsstoelen soepel bewegen en zorgen voor comfort.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen