Contact us here
Behandelingen

Behandel- en onderzoekstoelen

Met de actuatoroplossingen van LINAK kunt u soepel en eenvoudig hoogte, beensteunen en rugleuningen aanpassen in behandelstoelen.

Behandel- en onderzoekstoelen

Actuatoroplossingen voor behandelstoelen

Leefstijlgerelateerde ziektes leggen steeds meer druk op ziekenhuizen. Overal ter wereld zorgt obesitas voor toename van het aantal patiënten dat behandeling nodig heeft. Behandelstoelen laten zich inzetten op verschillende terreinen: bijv. bij bloeddonatie, dialyse en herstel na een ééndagsoperatie. Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK voor moderne behandelstoelen voor ziekenhuizen geeft de patiënt meer comfort, verbetert de ergonomie voor het personeel en biedt OEM's (fabrikanten van het oorspronkelijke apparaat) tal van voordelen.

  • Flexibele systemen met vele optionele veiligheidsvoorzieningen
  • Geteste en beproefde producten die voldoen aan internationale medische normen
  • Wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

Minder handen zorgen voor meer patiënten. Dit is geen scenario voor de toekomst; dit is de uitdaging waar wereldwijd ziekenhuispersoneel en patiënten dagelijks voor staan. Dit vereist hulpmiddelen waarmee artsen en verpleegkundigen efficiënter kunnen zijn, procedures minder tijd kosten en het comfort van patiënten verbetert. Elektrische aanpassing van hoogte, rugleuningen en beenondersteuning verhoogt het comfort en stelt nieuwe normen op het gebied van ergonomie.

Profiteer van flexibele oplossingen die aan uw eisen voldoen
Een brede productportfolio van LINAK geeft opvallend veel flexibiliteit. Alles past naadloos bij elkaar; u kunt precies de oplossing creëren die u nodig hebt. Door de voortdurende ontwikkeling van accessoires en functies zoals de QR-functie (Quick Release), kunt u ook voldoen aan verschillende veiligheidsgerelateerde vereisten.

Gebruik van beproefde en actuatoren leidt naar minimaal onderhoud
Alle producten van LINAK worden vóór hun introductie als systeem grondig getest. Dat doen wij om de duurzaamheid van onze actuatoren aan te tonen en hoge prestaties te garanderen tijdens hun levensduur. Met instrumenten als SDT (Service Data Tool) kunt u statusgegevens uitvoeren en preventief onderhoud plegen. Bij LINAK testen en certificeren we onze producten, zodat ze voldoen aan internationale medische normen. Dit maakt het voor u makkelijker om medische goedkeuring te krijgen voor uw aanvraag.

Een One-stop-shop met een ervaren partner
Al ruim 30 jaar verfijnt LINAK elektrische actuatorenystemen, terwijl er ook steeds meer accessoires worden ontwikkeld die nadrukkelijk waarde toevoegen. Hierdoor kunnen OEM's één enkele leverancier inschakelen bij de aanschaf van actuatorenystemen die compatibel zijn met elke behandelstoel – van de meest geavanceerde installatie tot een basisoplossing: alles afhankelijk van uw specifieke eisen.

Lees meer
Behandelstoelsysteem
De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie play-icon

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

De hefkolom LC3 tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Hij is stil, krachtig en verbetert de veiligheid rondom geavanceerde medische apparatuur, zoals operatietafels, chirurgiestoelen en röntgentoepassingen.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Behandel toepassingen

Met de actuatoroplossingen van LINAK kunt u zowel behandelstoelen en banken/tafels als tandarts- en rolstoelen soepel en geluidsarm instellen.

Lees meer

Systemen voor behandelstoelen

De actuatorsystemen van LINAK zorgen voor soepel werkende tilliften en instellingen van behandelstoelen, verhogen het comfort voor de patiënt en verbeteren de ergonomie voor behandelaars. Behoeften variëren en vereisen verschillende systeemsoorten. Of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandelstoel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, wij hebben wat u nodig hebt. Standaard hanteert LINAK drie verschillende opstellingen voor behandelstoelen. Daarbinnen kunt u meerdere oplossingen samenstellen. En dit zijn de drie: Basis, Medium en Geavanceerd.

Video's die verband houden met behandel- en onderzoekstoelen

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in behandel- en onderzoekstoelen. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie play-icon

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen