Contact us here
Ziekenhuizen

Bloeddonorstoel

Bloeddonatiestoelen moeten nauwkeurig en flexibel zijn. Actuatorsystemen van LINAK bieden u een grote mate van flexibiliteit en vrijheid bij het ontwerp. De medische gezondheidszorgstoel kan heel eenvoudig zo worden aangepast dat beweging, functionaliteit en veiligheid optimaal zijn.

Systeemoplossingen voor bloeddonorstoelen

Systeemoplossingen voor bloeddonorstoelen

Elk type bloeddonorstoel moet in situaties met bloedafname het comfort en de veiligheid optimaliseren. Tegelijkertijd moet deze stoel zorgen voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor de zorgverlener of behandelaar. Medische bloeddonatiestoelen kunnen helpen om een hoogwaardige behandeling te bieden met een breed scala aan bewegingsopties en functies van elektrische actuatoren. LINAK® biedt gelijktijdige verstelling van de hoogte, rugsteun en beensteun. De nauwkeurige en krachtige elektrische actuatoren verbeteren de ergonomie van de zorgverlener met zowel de ideale werkhoogte als een gemakkelijke in- en uitstappositie. Beweging die wordt ondersteund door elektrische actuatoren van LINAK draagt bij aan een snelle en soepele positionering van de bloeddonorstoel.

Elektrische actuatoren van LINAK bieden veel meer dan alleen een nauwkeurige en soepele beweging. Tel hierbij op:

  • Verbeterde ergonomie, optimaliseert beweging voor ideale werkomstandigheden
  • Veiligheidsfuncties en comfort, bieden extra veiligheid voor de bloeddonorstoel
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking

Het tekort aan arbeidskrachten in de gezondheidszorg is een vaststaand feit. Vanwege de druk op de gezondheidszorg is er daarom vraag naar hulpmiddelen en apparatuur die de dagelijkse behandelingsroutines ondersteunen.

 

Verbeterde ergonomie

Beweging met elektrische actuatoren voor bloeddonatiestoelen biedt meerdere verstelbare opties voor rugsteun, beensteun en hoogte, d.w.z. de mogelijkheid om meerdere actuatoren tegelijkertijd af te stellen. Eén enkele of gecombineerde beweging vindt plaats via bewegingspatronen die ervoor zorgen dat de juiste positie wordt gekozen voor optimale behandeling, comfort en ergonomie. Deze bewegingspatronen van de actuator dragen bij aan een ergonomisch gezonde behandeling.

 

Veiligheidsfunctie en comfort

Tijdens de behandeling, met name langere behandelingssituaties zoals bloeddonatie, is het uiterst belangrijk om het comfort en welzijn voor de patiënt centraal te stellen. Daarom bieden de systeemoplossingen van LINAK een soepele en betrouwbare beweging in alle richtingen.

  • De lage instap/uitstaphoogte biedt de patiënt comfort en gemak doordat de veiligheid groter en het risico op valongelukken lager is.
  • Veiligheidsfuncties (Intelligent Ratchet Spline of Quick Release Damper) van LINAK binnen de toepassing minimaliseren het risico op obstakels en persoonlijk letsel – wat het comfort voor de patiënt vergroot. Met andere woorden: de one-touch knop voor snelle verplaatsing naar een noodpositie garandeert meer veiligheid en comfort voor zowel de patiënt als zorgverlener.
 

Service op afstand staat garant voor een probleemloze werking

Wij staan bekend om betrouwbare producten met een lange en probleemloze werking. We weten dat een zorgtoepassing zoals een bloeddonatiestoel optimale systeemoplossingen moet combineren met een betrouwbare technische ondersteuning om een hoge efficiëntie te realiseren. LINAK OneConnect™ biedt daarom op afstand toegang tot servicegegevens om vanaf elke locatie ter wereld snel en efficiënt problemen op te kunnen lossen. Op deze wijze garanderen wij dat het risico op storingen vrijwel verwaarloosbaar is.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer
Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen