Contact us here
Ziekenhuizen

Couveuse

Neonatale intensive care units in ziekenhuizen moeten voor het zorgpersoneel de beste omstandigheden creëren om vroeggeboren en zieke pasgeboren baby’s te kunnen verzorgen. De actuatorsystemen van LINAK spelen in op deze behoefte aan een veilige en rustige omgeving voor pasgeborenen en juiste omstandigheden voor zorgverleners. Dat doen we door beweging te introduceren, veiligheid te verbeteren en verbinding met digitale diensten te verzorgen.

Neonatale couveuse met lineaire actuatoren van LINAK in ziekenhuis

Systeemoplossing voor couveuses

Elk type couveuse moet voldoen aan de behoefte aan comfort en veiligheid en tegelijkertijd zorgen voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor zorgverleners. Couveuses kunnen worden uitgerust met een breed scala aan bewegingsopties en -functies om professionals te ondersteunen. Een veilige en stille beweging is in alle gevallen vereist om een comfortabele behandelingssituatie te waarborgen.

Elektrische actuatorsystemen van LINAK® kunnen een neonatale couveuse extra waarde bieden met:

  • Bewegingsflexibiliteit voor meer ontwerpvrijheid
  • Verbeterd comfort en optimale veiligheid voor de patiënt
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking
 

Bewegingsflexibiliteit voor meer ontwerpvrijheid

De elektrische lineaire actuatorsystemen van LINAK zijn gebaseerd op een modulair platform en ontworpen voor een schaalbare prestatie die de neonatale zorg optimaliseert.

LINAK biedt de neonatale couveusetoepassing van het ziekenhuis veel bewegingsopties, of het nu gaat om elementaire of geavanceerde systeemoplossingen, bewegingspatronen of simultane aandrijving. Een soepele en nauwkeurige beweging en positionering is essentieel voor een optimale couveuse.

 

Verbeterd comfort en optimale veiligheid voor de patiënt

Dankzij de vele opties voor de couveusepositie kan de tafel in de perfecte ergonomische positie worden gezet, zowel voor de pasgeboren baby als voor het zorgpersoneel. Eenvoudige aanpassing van de couveuse biedt comfort en veiligheid in alle situaties.

 

OneConnect zorgt met service op afstand voor een probleemloze werking

LINAK staat bekend om betrouwbare producten die lang en probleemloos hun werk doen. Hoge efficiëntie vraagt om optimale systeemoplossingen in combinatie met een betrouwbare technische ondersteuning. Wij lossen overal ter wereld snel en efficiënt problemen op met LINAK OneConnect, die op afstand toegang tot servicegegevens heeft. Op deze wijze garanderen wij dat de couveuse vrijwel altijd probleemloos werkt.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer
Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen