Contact us here
Ziekenhuizen

Ziekenhuisbedden

Met de actuatorenystemen van LINAK kunt u hoogte, beensteunen en rugleuningen makkelijk instellen en ze bieden ook veel functies die bij ziekenhuisbedden uitermate goed van pas komen.

Ziekenhuisbedden

Actuatoroplossingen voor ziekenhuisbedden

Ziekenhuizen over de hele wereld moeten met minder personeel voor een toenemend aantal patiënten leren werken. Mensen die juist nú hulp nodig hebben zijn o.m. ouderen, obesitas-patiënten en patiënten met meerdere diagnoses. Door die ontwikkelingen zijn toepassingen nodig, die comfort voor patiënten, ergonomie voor personeel en efficiëntieniveaus voor ziekenhuizen verbeteren. Het gebruik van actuatorenystemen van LINAK – voor beweging en slimme functies in ziekenhuisbedden – stelt fabrikanten in staat om aan de eisen te voldoen en biedt in een moeilijke markt tal van voordelen.

  • Een breed productaanbod voor elk bedontwerp
  • Geteste en beproefde actuatoren die voldoen aan medische normen
  • Ervaring en professioneel projectmanagement van een partner, die wereldwijd opereert

Ergonomie, comfort en efficiëntie zijn drie sleutelwoorden als het gaat om actuatorenystemen van LINAK voor ziekenhuisbedden. Om op te vallen in de markt én om vandaag alvast de problemen van morgen aan te pakken, moeten ze alle drie alle aandacht krijgen. Met de actuatorenystemen van LINAK krijgt u dat voor elkaar, omdat hoogte, beensteunen en rugleuningen heel soepel in te stellen zijn. Voeg één of meer slimme functies toe en de algemene efficiëntie verbetert zelfs nog verder.

Maak het bed dat uw klanten nodig heeft.
Vanuit het brede LINAK-productenaanbod creëert u precies het ziekenhuisbed dat uw klant nodig heeft. Of het nu gaat om een basisversie met soepele en geluidsarme elektrische instellingsopties, of een geavanceerdere met tal van slimme functies als vocht- en 'Uit Bed'-detectie, Weegschaal of elektronische rembediening, LINAK heeft wat u nodig hebt.

Vertrouw op beproefde en geteste systemen die voldoen aan de medische normen
Alle producten van LINAK worden grondig getest als systeem voordat ze de fabriek verlaten. Dit doen we om garant kunnen te staan voor een lange levensduur met vlekkeloze prestaties en om te voldoen aan internationale medische normen zoals EN60601. Met onze systemen kunt u een bedtoepassing leveren met meerdere veiligheidsfuncties, waaronder Spline, Quick release (QR) en Veiligheidsmoer. In alle ziekenhuisbedsystemen is IPX6W een optie, geschikt voor wasstraten.

Met een wereldwijd opererende partner profiteert u van kortere levertijden.
Al ruim 30 jaar ontwerpt en verfijnt LINAK elektrische, lineaire actuatorenystemen voor toepassingen in de gezondheidszorg. Wij zijn intussen wereldwijd actief, zodat het niet uitmaakt waar uw organisatie zich bevindt: u kunt overal profiteren van lokale ondersteuning en korte levertijden. Met LINAK hebt u een wereldwijde partner met hoogwaardige producten, een schat aan ervaring en veel kennis van lokale markten.

Lees meer
Ziekenhuisbedsysteem

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden play-icon

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Basis OpenBus™ systeem voor ziekenhuisbedden

Aanpasbare actuatoroplossingen voor de hedendaagse gezondheidszorg. Upgrade uw analoge actuatorsysteem – en profiteer van de vele voordelen met OpenBus™

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer

Systemen voor ziekenhuisbedden

Actuatorsystemen van LINAK zorgen dat ziekenhuisbedden soepeler bewegen en verbeteren de bruikbaarheid met intelligentie en tal van waardetoevoegende functies. De specificatie van een systeem van LINAK hangt af van individuele eisen. De focus kan liggen op draagvermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren) of aantal accessoires. De flexibele systemen van LINAK - van eenvoudig tot geavanceerd - voldoen aan alle marktvereisten.

Video's die verband houden met ziekenhuisbedden

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in ziekenhuisbedden. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden play-icon

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.