Contact us here
Zorg

Douchestoelen

Er is een groeiende behoefte aan multifunctionele douchestoelen die zijn ontworpen voor ondersteuning tijdens het douchen en persoonlijke hygiënesituaties. Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK voor moderne douchestoelen biedt meer ontwerpflexibiliteit met meer aanpassingsmogelijkheden, en biedt ook extra veiligheidsfuncties in de toepassing.

Douchestoelen met producten van LINAK

Ontdek hoe douchestoelen werken en ontdek de voordelen van de oplossing van LINAK.

Ontdek meer

Systeemoplossing voor douchestoelen

Douchestoelen met een breed scala aan bewegingsopties kunnen de dagelijkse werkroutines vergemakkelijken en de efficiëntie voor zorgverleners verbeteren. De krachtige bewegingsopties bieden zorgverleners een betere ergonomie tijdens zware tilsituaties.

Het gebruik van elektrische actuatoroplossingen biedt diverse voordelen, zoals:

  • Krachtige, in hoogte verstelbare douchestoelen
  • Verbeterde ergonomie
  • Betere levenskwaliteit voor de gebruiker

Het is een bewezen feit dat er minder handen in de zorg zijn om patiënten te verzorgen in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en instellingen. Dit vereist gereedschap en apparatuur om de dagelijkse werkroutines te ondersteunen met een optimale ergonomie en efficiëntie, terwijl tegelijkertijd de waardigheid van de gebruiker blijft gehandhaafd.

Elektrische beweging in douchestoelen biedt meerdere verstelbare opties voor de zitting, rugleuning en/of voet-arm om de zorgverlener te helpen bij het dagelijkse werk, waardoor zwaar tillen wordt vermeden en de ergonomie wordt verbeterd. Beweging die wordt ondersteund door elektrische actuatoren van LINAK draagt bij tot tevredenheid op het werk.

Een hogere efficiëntie door douchestoelen te gebruiken voor de dagelijkse persoonlijke hygiëneroutines leidt tot een kostenoptimalisatie dankzij de eenvoudige werking en zorgt ervoor dat er minder personen nodig zijn om de taak uit te voeren, terwijl er tegelijkertijd minder letsel bij werknemers ontstaat.

Profiteer van de krachtige systeemoplossing
Het brede productportfolio van LINAK biedt grote flexibiliteit. Wanneer het systeem een klein aantal of meer complexe bewegingen moet ondersteunen, zorgt de productcompatibiliteit voor volledige tevredenheid in alle situaties. LINAK streeft ernaar met systeemoplossingen te voldoen aan de eisen voor douchestoelen, ongeacht of de vereiste aanpassing ongecompliceerd of geavanceerd is.

Ergonomie
Verstelbare stoelen zijn zeer belangrijk voor zorgverleners, omdat zij anders zware inspanningen moeten leveren om de gebruiker te helpen bij zijn/haar dagelijkse activiteiten. Veelzijdige verstelbaarheid en aanpasbaarheid van stoelen zijn essentiële functies om de ergonomie voor de zorgverlener te verbeteren. Een gebrek aan middelen en de verwachting dat het aantal ouderen zal toenemen, maken het nóg belangrijker om de juiste apparatuur te gebruiken en een goede ergonomie op de werkplek te garanderen.

Levenskwaliteit
Het gebruik van producten van LINAK in douchestoelen maakt het gemakkelijker om de onafhankelijkheid en veiligheid te vergroten door de gebruiker meer gemak te bieden of het zelfs mogelijk te maken om te douchen zonder hulp van zorgverleners in de badkamer.

Lees meer

Zorg toepassingen

Actuatoroplossingen van LINAK maken een soepele instelling van patiënten tilliften en allerlei soorten verpleegbedden mogelijk, met praktische functies als licht onder het bed, vochtigheidssensoren en automatische verpleegoproep.

Lees meer

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.