Contact us here
Zorg

Thuiszorgbedden

Met de actuatorenystemen van LINAK beschikt u over een betrouwbare en geluidsarme hoogte- en rugleuning-instelling in thuiszorgbedden en kunt u kiezen uit diverse optionele functies.

Thuiszorgbedden

Actuatorenystemen voor thuiszorgbedden

Met de toenemende demografische uitdagingen is men in de ouderenzorg voortdurend op zoek naar nieuwe methodes. Gelukkig biedt de moderne technologie nieuwe mogelijkheden, zodat meer patiënten thuis behandeld kunnen worden. Dit haalt niet alleen veel druk weg bij ziekenhuizen, de meeste mensen vinden het ook prettig om in hun eigen, vertrouwde omgeving te zijn – ze voelen zich veilig en wat ze nodig hebben is binnen handbereik. Actuatoren van LINAK geven fabrikanten alle ruimte om betrouwbare thuiszorgbedden aan te bieden, waardoor zij in een moeilijke markt de concurrentie een stapje vóór kunnen blijven.

  • Beproefde, geteste en betrouwbare systemen, die makkelijk schoon te maken zijn,
  • Een breed assortiment met alle ruimte voor functies, die daadwerkelijk waarde toevoegen.
  • Wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

Als gevolg van een vergrijzende bevolking neemt het aantal dementerende mensen ook toe. Dit legt druk op verzorgingstehuizen en daarom moeten we alles in het werk stellen om patiënten de mogelijkheden én de apparatuur te verschaffen om zo lang mogelijk thuis te blijven. Met actuatoroplossingen van LINAK kunnen fabrikanten thuiszorgbedden aanbieden in standaardversies of met diverse betrouwbare instellingsopties, plus een reeks waardevolle functies om het gevoel van veiligheid te vergroten.

Vertrouw op systemen die voldoen aan de medische normen
Alles bij LINAK wordt grondig getest als systeem, vóórdat het de fabriek verlaat. Dit doen we om garant te kunnen staan voor een lange levensduur met vlekkeloze prestaties en om te voldoen aan internationale medische normen zoals EN60601. Met de systemen van LINAK kunt u producten leveren met een garantie tot 5 jaar en als IPX6-versie geschikt voor wasstraten.

Maak het thuiszorgbed dat uw klanten écht ligt.
Binnen het uitgebreide productaanbod van LINAK vindt u zowel basisversies met betrouwbare bedhoogte- en ruggensteuninstellingen, als geavanceerder systemen met tal van optionele functies, zoals 'Uit bed'-detectie, vochtsensor en verlichting onder het bed. Al onze thuiszorgoplossingen zijn inclusief veiligheidsfuncties zoals de veiligheidsmoer en de Spline-functie – voor meer veiligheid voor zowel patiënten als verzorgers/bezoekers.

Profiteer van een ervaren partner die wereldwijd actief is
Al ruim 30 jaar ontwerpt en verfijnt LINAK elektrische, lineaire actuatorenystemen voor toepassingen in de gezondheidszorg. Als fabrikant krijgt u, bij het ontwikkelen van nieuwe thuiszorgtoepassingen, een ervaren partner met een breed productaanbod. Wij werken wereldwijd en daarom profiteert u meteen ook van lokale ondersteuning, kortere levertijden en actuele kennis van de markt.

Lees meer
Thuiszorgbed-systeem
LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Zorg toepassingen

Actuatoroplossingen van LINAK maken een soepele instelling van patiënten tilliften en allerlei soorten verpleegbedden mogelijk, met praktische functies als licht onder het bed, vochtigheidssensoren en automatische verpleegoproep.

Lees meer

Systemen voor thuiszorgbedden

De actuatorsystemen van LINAK bieden een naadloze hoogte-, ruggensteun- en beensteunaanpassing in thuiszorgbedden. De specificatie van een systeem van LINAK hangt af van individuele eisen. De focus kan liggen op draagvermogen, snelheid, geluid, aantal kanalen (actuatoren) of aantal accessoires. De flexibele systemen van LINAK - van eenvoudig tot geavanceerd - voldoen aan alle marktvereisten.

Video's die verband houden met thuiszorgbedden

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in thuiszorgbedden. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.