Contact us here

Klantgerichtheid

Naar onze klanten luisteren en hun behoeften begrijpen staat centraal bij de ontwikkeling van oplossingen die innovatief zijn in de ware zins des woords. LINAK wil zijn waar haar klanten zijn.

Onze dochterondernemingen begrijpen de lokale cultuur, spreken de taal, en zijn dicht in de buurt van onze klanten om hen op de best mogelijke manier te bedienen.

Nauwe banden met de klant is een van de vier hoekstenen in onze algemene strategie. We stellen de klant voorop bij alles wat we doen en denken aan 'waardecreatie voor klanten' in al onze processen en oplossingen.

 
 

Partnerschap

Bij LINAK streven we ernaar meer te zijn dan alleen een leverancier. Als partner helpen we onze klanten niet alleen met het verbeteren van hun producten en oplossingen, maar ook met hun doelen en hun ambities. Of het nu gaat om het helpen verkrijgen van de benodigde certificeringen of het creëren van een transparantere toeleveringsketen, wij staan klaar om hun strategie te ondersteunen en samen te werken aan een betere toekomst voor hun klanten en onze planeet.

 

Werknemers van LINAK

 
 
Magnus Conradsen, voorzitter van de dochteronderneming van LINAK in Noord- en Zuid-Amerika.

Bij LINAK VS ondersteunen we veel verschillende soorten klanten in tal van industrieën. Het kunnen kleine technische start-ups zijn voor grote wereldwijde bedrijven en elk van hen kan zijn eigen unieke doelen en strategie hebben op het gebied van duurzaamheid. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze over alles beschikken wat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat hun klanten vertrouwen hebben in hun producten. Van het weten waar hun onderdelen vandaan komen tot de kwaliteit en efficiëntie van de processen die ze maken, wij hebben de kennis en ervaring om ze te helpen die zekerheid op te bouwen.

Magnus Conradsen, voorzitter van de dochteronderneming van LINAK in Noord- en Zuid-Amerika.
 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen