Evenement

Stockholm Meubel & Licht Beurs 2019

Datum(s)

05-09 februari 2019

Locatie

Stockholmsmässan, Stockholm, Zweden

Staan

A19:28

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE

De Stockholm Furniture & Light Fair vindt gelijktijdig plaats met de Stockholm Design Week en is ’s werelds meest toonaangevende evenement op het gebied van Scandinavisch ontwerp. Tijdens deze week in februari zullen meer dan 200 individuele evenementen en circa 700 deelnemende exposanten duizenden internationale gasten verrassen, entertainen en inspireren.

Dit jaar is ‘Design Meets Movement’ het thema van LINAK, en ons doel is om creatieve ontwerpers en innovatieve architecten te inspireren om elektrische verstellingsoplossingen te integreren in hun volgende bureau voor het kantoor, tafelblad in de keuken, zijkast, bistrobank, of ander meubilair voor de moderne mens. 

Wij zien ernaar uit om nieuwe ideeën te presenteren en voorbeelden te laten zien van hoe hefkolommen, actuatoren en intuïtieve besturingen een soepele, ergonomische en geluidsarme beweging in meubilair kunnen creëren.

Bezoek ons in stand A19:28 en laten wij ideeën uitwisselen en elkaar inspireren.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel. We zijn gewoon experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u over dat onderwerp wilt weten.