Evenement

SPHM 2019

Datum(s)

04-08 maart 2019

Locatie

Rosen Centre, Orlando, FL

Bedrijfstak(ken)

MEDLINE & CARELINE

Sinds 1999 heeft de Tampa VA Research and Education Foundation met veel inzet onderzoek gedaan naar de oorzaak en effecten voor zorgverleners en patiënten ten aanzien van de veiligheid met betrekking patiëntverplaatsing en letsel als gevolg van valongelukken. Daarnaast organiseert de Foundation ook een jaarlijkse conferentie waar werkresultaten, workshops en oplossingen kunnen worden gepresenteerd.

In de VS alleen al lopen verpleegkundigen en andere zorgverleners circa 200.000 keer per jaar werkgerelateerd letsel op. Met meer dan 22 jaar kennis en ervaring is LINAK in staat om onze klanten te voorzien van betrouwbare en duurzame patiëntliften waarmee het leven van zorgverleners en patiënten wereldwijd kan worden verbeterd.

Kom ons bezoeken op de conferentie. Wij zien ernaar uit om u te laten zien hoe met onze krachtige en gebruikersvriendelijk elektrische actuatorsystemen voor patiëntliften zowel de ergonomie als de veiligheid wordt verbeterd.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel. We zijn gewoon experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u over dat onderwerp wilt weten.