Evenement

ARCHITECTURE + CONSTRUCTION MATERIALS

Datum(s)

05-08 maart 2019

Locatie

Tokyo Big Sight, Tokio, Japan

Staan

AC5430

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE

ARCHITECTURE + CONSTRUCTION MATERIALS is uitgegroeid tot een omvangrijke tentoonstelling van materialen en aanverwante producten die onmisbaar zijn voor de bouw van diverse architectonische constructies in de stad. Het uitgebreide assortiment tentoongestelde producten omvat alle bouwmaterialen voor woningbouw, magazijnen, commerciële gebouwen en kantoren evenals aanverwante systemen en apparatuur. 

Het thema van LINAK is ‘Design Meets Movement’, en ons doel is om creatieve ontwerpers en innovatieve architecten te inspireren om elektrische verstellingsoplossingen te integreren in hun volgende bureaus voor het kantoor, tafelbladen in de keuken, opbergplanken, of ander meubilair voor de moderne mens. 

Wij zien ernaar uit om nieuwe ideeën te presenteren en voorbeelden te laten zien van hoe hefkolommen, actuatoren en intuïtieve besturingen een soepele, ergonomische en geluidsarme beweging in meubilair kunnen creëren.

Bezoek ons op stand AC5430 en laten wij ideeën uitwisselen en elkaar inspireren.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.