Evenement

GEAPS Exchange

Datum(s)

10-12 maart 2019

Locatie

Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA

Staan

2730

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

GEAPS Exchange is de plaats waar u moet zijn als u in de graanindustrie werkt, oplossingen voor werkprocessen zoekt, of nieuwe industriële technologieën en optimale werkmethoden wilt ontdekken. Met meer dan 450 exposanten op de ruim 26.000 vierkante meter grote Expo, meer dan 40 uur educatie en aantal sociale gebeurtenissen is GEAPS de beste plaats om uw producten te promoten en een stap voorwaarts in uw carrière te maken!

Elektrische actuatorsystemen van LINAK zijn bewezen betrouwbaar met de certificeringen Class 2 Division 1, IECEx en ATEX. Kies uit een reeks configuraties voor eenvoudige of geavanceerde bediening en besturing voor schuifafsluiters, wisselkleppen, liften en graandeuren.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel. We zijn gewoon experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u over dat onderwerp wilt weten.