Evenement

Expomed Eurasia 2019

Datum(s)

28-30 maart 2019

Locatie

İstanbul, Turkije

Staan

242A

Bedrijfstak(ken)

MEDLINE & CARELINE

Expomed Eurasia is het belangrijkste ontmoetingsplatform voor de medische industrie voor Eurasia en Turkije. In 2018 namen in totaal 35.832 medische professionals uit 90 landen en uit allerlei sectoren en van allerlei nationaliteiten deel aan vier dagen van ideeënuitwisselingen en netwerkactiviteiten.
 
LINAK richt zich primair op nieuwe technologieën en het nieuwste op het gebied van bewegingsoplossingen voor ziekenhuisbedden en patiëntliften. Hogere hygiëne-niveaus, wasbaarheid en verbeterde ergonomie staan centraal en de vraag hiernaar bij eindgebruikers is vandaag de dag al groot. En wij zijn er klaar voor om u te laten zien hoeveel u kunt doen met elektrische actuatortechnologie om een stap verder te gaan.

Kom ons bezoeken in onze stand (242A) op Expomed Eurasia 2019 en laten wij bespreken hoe wij uw leven en dat van uw klanten kunnen verbeteren. 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.