Evenement

Interzum Guangzhou 2019

Datum(s)

28-31 maart 2019

Locatie

China Import and Export Fair Complex, Guangzhou, China

Staan

F21 (Hal 15,1)

Bedrijfstak(ken)

HOMELINE, DESKLINE

Interzum Guangzhou, het toonaangevende Aziatische evenement op het gebied van houtbewerkingsmachines, meubelproductie en interieurontwerp, werd in 2004 voor het eerst geïntroduceerd op de Chinese markt. Het evenement stamt af van interzum (sinds 1959) door Koelnmesse GmbH, een van ‘s werelds grootste handelsbeursbedrijven ter wereld met 90 jaar professionele ervaring.

Tijdens de handelsbeurs zal LINAK onze nieuwste elektrisch verstelbare bureauoplossingen presenteren, waaronder de DF1 en andere ideeën die de ergonomie verbeteren voor bureaus op kantoor, keukens en comfortbedden. 

Breng een bezoek aan onze stand en raak in het begin van dit jaar gemotiveerd en geïnspireerd door LINAK. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.