Evenement

SMART Automatisering Oostenrijk

Datum(s)

14-16 mei 2019

Locatie

Reed-beurs Wenen, Oostenrijk

Staan

Stand nr. 611

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK GmbH

SMART Automatisering biedt plaats aan 270 exposanten uit een groot aantal verschillende landen, die samenkomen om ideeën te delen en geïnformeerd te worden over aankomende trends binnen de automatiseringstechnologie. Dit is de beurs waar u moet zijn als u een marktleider en technologische pionier wilt zijn.

LINAK zal er ook zijn, en wij zien ernaar uit om u te laten zien wat onze familie IC-actuatoren kan doen voor moderne automatisering – of het nu om verpakkingsmachines of automatisch geleide voertuigen (AGV's) gaat.

Bezoek onze stand op de SMART Automatisering 2019 in Linz, Oostenrijk, en doe inspiratie op en laten wij samen oplossingen ontwikkelen die extra waarde toevoegen.  

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.