Evenement

Hospitalar 2019

Datum(s)

21-24 mei 2019

Locatie

Expo Center Norte, São Paulo , Brazilië

Staan

Pavilhão Branco – Rua 9 – 160

Bedrijfstak(ken)

MEDLINE & CARELINE

Gerangschikt naar

LINAK DO BRASIL COMÉRCIO DE ATUADORES LTDA.

De 26e handelsbeurs Hospitalar is zonder meer het belangrijkste evenement voor de medische sector en de gezondheidszorg op het Zuid-Amerikaanse continent. Meer dan 85.000 zorgprofessionals ontmoeten gedurende vier dagen in mei meer dan 1200 exposanten uit meer dan 50 landen om de toekomst van de gezondheidszorg en de nieuwste medische trends te bespreken.

LINAK zal er natuurlijk bij zijn en de nieuwste generatie intelligente verstellingssystemen voor een breed scala aan toepassingen in de gezondheidszorg presenteren, zoals ziekenhuisbedden, thuiszorgbedden, behandelbanken en patiëntliften. 

Bezoek ons op onze stand in Pavilhão Branco (Rua 9 - 160) en ervaar zelf de baanbrekende hygiënenorm IPX6 Washable DURA™, en ontdek hoe deze zowel uw toepassing kan verbeteren als het personeel in de gezondheidszorg en patiënten kan helpen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.