Evenement

SPS IPC Drives Italia

Datum(s)

28-30 mei 2019

Locatie

Fiere di Parma, Italië

Staan

F074 (Hal 3)

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK ITALIA S.r.l.

SPS Italia is de toonaangevende handelsbeurs voor industriële automatisering en slimme, digitale en flexibele fabricage. Gedurende drie dagen in mei ontmoeten circa 35.000 bezoekers alle relevante spelers van de leveringsketen: OEM’s, eindgebruikers, distributeurs, systeemintegrators, vakpers, evenals studenten van universiteiten.

In de stand van LINAK kunt u kennismaken met de hoogwaardige elektrische IC-actuatoren (Integrated Controller) en CAN-bus voor allerlei soorten industriële toepassingen. 

Wij nodig u graag uit een bezoek te brengen aan onze stand F074 (Hal 3) en kijken ernaar uit samen met u te praten over technologie, industry 4.0 en uw ideeën en verzoeken ten aanzien van de mogelijke oplossingen.   

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.