Evenement

TRENDFILTER 2019

Datum(s)

27 juni 2019

Locatie

Servicepoint A30, Uhlendiekstraße 88, 32257 Bünde, GERMANY

Staan

LINAK

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE, HOMELINE

Gerangschikt naar

LINAK GmbH

Op het servicepoint A30 in Bünde, in het hart van de Duitse meubelindustrie in Oost-Westfalen, hebben gereputeerde bedrijven sinds 2007 in een netwerk de krachten gebundeld om in een vroeg stadium industriespecifieke trends te signaleren en te bespreken en hierop in te spelen. 

Het doel is om ten aanzien van ontwerpkwesties en technische onderwerpen de competentie van de meubelindustrie, onze netwerkpartners en hun klanten te promoten, en vanuit deze basis nationale en internationale trends te ontwikkelen. Voor dit doel breiden wij ons business-to-business-netwerk verder uit en promoten wij directe communicatie en samenwerking met diverse fabrikanten.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.