Evenement

Alihankinta 2019

Datum(s)

24-26 september 2019

Locatie

Tentoonstellings- en sportcentrum in Tampere, Finland

Staan

Stand 300 (Hal D)

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE, TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK OY

Circa 20.000 experts, besluitvormers en andere industriële professionals komen bijeen op de jaarlijkse Alihankinta Trade Fair in Tampere, Finland, wat dit tot hét toonaangevende evenement in Finland maakt.

Wederom zal LINAK deelnemen en wij zien ernaar uit om klanten en andere gasten te laten zien hoe duurzame elektrische actuatortechnologie in aanzienlijke mate een verbetering kan betekenen voor zware machines in de bouwindustrie, veehouderij en mobiele landbouw, evenals diverse oplossingen op het gebied van industriële automatisering en energie. 

Wij zullen u voorbeelden tonen van de verschillende manieren waarop IC-actuatortechnologie kan worden geïntegreerd in de meest geavanceerde besturingssystemen en een excellente automatisering creëert. Waarbij wij de belangrijkste hulpbron niet vergeten – werknemers, voor wie wij ook oplossingen voor industriële ergonomie leveren. U kunt zien hoe moderne actuatortechnologie op ecovriendelijke wijze de efficiëntie kan vergroten en de gezondheid en motivatie van kantoormedewerkers kan verbeteren.

Bezoek ons in stand 300 (Hal D) en laat ons u tonen hoe gemakkelijk het is om oplossingen van LINAK te integreren, en hoe u ervan kunt profiteren als u elektrisch gaat. 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.