Evenement

GIE+EXPO

Datum(s)

16-18 oktober 2019

Locatie

Kentucky Expo Center, Louisville, KY

Staan

9030

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK U.S. Inc.

De GIE+EXPO is de grootste beurs op het gebied van gemotoriseerd buitengereedschap. Het evenement wordt gehouden in Louisville, Kentucky, en wordt bijgewoond door circa 25.000 professionals uit de gehele wereld die in 1000 stands hun ideeën, concepten en nieuwe producten delen met de buitenwereld.
 
Kom LINAK US bezoeken tijdens de editie van 2019 van de Green Industry & Equipment Expo en ervaar zelf de betrouwbare en nauwkeurige beweging die is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en specificaties. Bezoek ons toepassingenteam in stand 9030 om te ontdekken hoe u uw voertuigen en gazon- en tuinapparatuur onder de meest extreme omstandigheden efficiënt kunt houden.