Evenement

Teknologia19

Datum(s)

05-07 november 2019

Locatie

Messukeskus, Helsinki, Finland

Staan

F11 (Hal 6)

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE, DESKLINE

Gerangschikt naar

LINAK OY

'Teknologia' is een belangrijk internationaal evenement voor technologie en industrie, dat wordt gehouden in Messukeskus Helsinki en waar grote, bekende bedrijven evenals nieuwe, innovatieve ondernemers samenkomen. Het is een evenement met een groot aantal verschillende aandachtsgebieden die elkaar aanvullen en dat professionals uit het veld een uitgebreid overzicht van verschillende industrieën biedt. 

LINAK neemt opnieuw deel en wij zien ernaar uit om de bezoekers te laten zien hoe duurzame elektrische actuatortechnologie kan worden gebruikt om hydraulica en pneumatica aan te vullen of zelfs te vervangen, in toepassingen waarbij krachtige bewegingen/afstellingen nodig zijn.
 
Wij zien ernaar uit om u op de beurs te ontmoeten en u onze familie IC-actuatoren te laten zien, die ideaal zijn voor vrijwel elk toepassingstype binnen industriële automatisering en zware machines.

Bezoek onze stand (F11, Hal 6) en laat u inspireren. Laten wij bespreken hoe wij ‘elektrische beweging’ gezamenlijk verder kunnen ontwikkelen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.