Evenement

MÖBELVISIONEN

Datum(s)

21 november 2019

Locatie

Servicepoint A30, Uhlendiekstraße 88, 32257 Bünde, DUITSLAND

Staan

LINAK

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE, HOMELINE

Gerangschikt naar

LINAK GmbH

Op het servicepoint A30 in Bünde, in het hart van de Duitse meubelindustrie in Oost-Westfalen, hebben gereputeerde bedrijven sinds 2007 in een netwerk de krachten gebundeld om in een vroeg stadium industriespecifieke trends te signaleren en te bespreken en hierop in te spelen. 

Het doel is om ten aanzien van ontwerpkwesties en technische onderwerpen de competentie van de meubelindustrie, onze netwerkpartners en hun klanten te promoten, en vanuit deze basis nationale en internationale trends te ontwikkelen. Voor dit doel breiden wij ons business-to-business-netwerk verder uit en promoten wij directe communicatie en samenwerking met diverse fabrikanten.

Het netwerk nodigt op servicepoint A30 in Bünde een aantal keer per jaar zijn klanten uit de industrie, de meubeltoeleveringssector, materiaalfabrikanten, evenals interieurarchitecten, meubelontwerpers en meubelverwerkers uit.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.