Evenement

Stockholm Meubel & Licht Beurs 2020

Datum(s)

04-08 februari 2020

Locatie

Stockholmsmässan, Stockholm, Zweden

Staan

A19:28

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE, HOMELINE

Gerangschikt naar

LINAK Scandinavia AB

Meer dan 40.000 gasten uit meer dan 60 landen hebben in 2019 dit levendige meubel- en verlichtingsevenement in Stockholm bezocht. Zij hebben kennisgemaakt met de nieuwste innovaties binnen Scandinavisch interieurontwerp en verlichting en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van trends, materialen, technologie en duurzaamheid.

De beurs van 2020 zal net zo opwindend zijn, en LINAK zal hier verscheidene nieuwe producten en concepten tonen. Als u de industrie wilt ontmoeten, is dit waar u moet zijn – en als u LINAK wilt ontmoeten, kunt u ons vinden in stand A19:28.

Wij verheugen ons op uw komst.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.