Evenement

2020 WATER KOREA

Datum(s)

08-10 september 2020

Locatie

KINTEX, Goyang-si, Seoul

Staan

C9-C10

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK Korea Ltd.

WATER KOREA is de grootste en belangrijkste handelsbeurs van de waterindustrie in de republiek Korea. Sinds 2002 komt een groeiend aantal waterprofessionals bijeen voor seminars, conferenties en voor de tentoonstelling over waterbehandeling en diverse soorten apparatuur voor afvalwater en riolen.

De vijf dagen durende handelsbeurs is de optimale kans voor bedrijven, overheid, wetenschappers en voorlichtingscentra om met elkaar in contact te komen en toekomstige mankracht en technologie te bespreken. Deze beurs is ook de best mogelijk plaats om bedrijven zoals LINAK te ontmoeten, die aan water gerelateerde machines en geavanceerde technologie voor waterbehandelingscentra fabriceren.

Verslechtering van de infrastructuur vergroot de operationele kosten, en de tentoonstelling biedt een rijk aanbod aan nieuwe slimme oplossingen met gebruik van geavanceerde technologie. In de stand van LINAK (C9-C10) kunt u bijvoorbeeld ervaren hoe mesafsluiters kunnen worden verbeterd met gebruik van lineaire actuatoren van het model LA36. U zult ontdekken dat systemen van LINAK® extreem gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd, hiervoor geen onderhoud benodigd is, veiliger en voordeliger zijn, en dat integratie van klepautomatisering via elektrische actuatoren de besturing van de faciliteit in algemene zin zal verbeteren.

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten op WATER KOREA 2020 en daar ideeën met u te bespreken.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.