Contact.ContactUsHere
Evenement

Workspace Expo

Datum(s)

05-07 oktober 2021

Locatie

Parijs, Porte de Versailles

Staan

D13

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE

Gerangschikt naar

LINAK FRANCE E.U.R.L

Workspace Expo is in drie jaar uitgegroeid tot de meest toonaangevende jaarlijkse tentoonstelling in Europa voor ontwerp, meubilering en indeling van werkplekken. Het aanbod wordt elk jaar groter omdat het aantal exposanten almaar toeneemt met nieuwe merken en marktspelers. Voor deze nieuwe editie zal de show nóg groter, nóg relevanter en bovenal nóg levendiger zijn.  Een unieke gelegenheid om besluitvormers, trendsetters en de volledige Franse markt te ontmoeten.

Workspace Expo is meer dan ooit de plaats om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Of u nu een gevestigd bedrijf of een startup – uit Frankrijk of het buitenland – bent, Workspace Expo is van essentieel belang om een versnelling te geven aan uw bedrijf.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.