Contact.ContactUsHere

Kernwaarden van LINAK zijn onder meer openheid en eerlijkheid. Centraal in ons bedrijf staat de wil om te luisteren en in gesprek te gaan met klanten, met elkaar en het grotere publiek. 

LINAK is actief op een aantal online platforms om zoveel mogelijk van onze klanten, vrienden en andere belanghebbenden te bereiken.

Hieronder vindt u een overzicht van sociale media waar u LINAK kunt bereiken – zowel lokaal als wereldwijd.

Doe mee en deel uw ideeën.

De LINAK Group op sociale media

 

LinkedIn

Bedrijfsnieuws uit het hoofdkwartier van LINAK, waaronder vacatures, belangrijke productintroducties en activiteiten met betrekking tot handelsbeurzen. LinkedIn is ook de plaats om technologietrends, sociale studies over demografische ontwikkelingen en zaken zoals gezondheid en ergonomie te bespreken.

 

YouTube

Bibliotheek van LINAK met video’s die informatie geven over het gebruik van onze producten, wereldwijde ergonomietrends en verstelbare toepassingen, evenals werknemersprofielen.

 

Facebook

Ontvang updates over de dagelijkse activiteiten in het hoofdkwartier van LINAK in Guderup, Denemarken. Ideaal voor mensen met een lokaal of regionaal belang.

 

Instagram

Afbeeldingen en foto’s van LINAK die voorbeelden tonen van prachtige en vaak extreem mooi ontworpen toepassingen die actuatoren en hefkolommen van LINAK gebruiken om beweging te besturen.

 

Dochterondernemingen van LINAK op sociale media

 

Australië

 

België

 

China

 

Denemarken

 

Finland

 

Frankrijk

 

Duitsland

 

Ierland en het Verenigd Koninkrijk

 

Italië

 

Nederland

 

Noorwegen

 

Nieuw-Zeeland

Polen

 

Rusland

 

Zweden

 

Turkije

 

VS

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.