Nieuws 14 juli 2015

BAJL - batterijpack Li-Ion

Groene energie die langer duurt.

LINAK presenteert met trots de nieuwe BAJL Li-Ion batterij, speciaal ontwikkeld voor patiëntliften. De batterij gaat in vergelijking met loodzuurtechnologie vijf maal langer mee en is een kosteneffectieve oplossing met een besparing tot 40% tijdens de gehele levensduur. De BAJL weegt weinig en kan daarom gemakkelijk worden vervangen. Met deze batterij kunnen per lading tot 50% meer liftbewegingen worden uitgevoerd en is de constante snelheid van hoog niveau in vergelijking met loodzuur.

Minder negatieve gevolgen voor het milieu

De lithiumion-technologie zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk in vergelijking met loodzuurbatterijen. De technologie biedt een grotere capaciteit, wat minder laadtijd inhoudt. De batterij weegt ook nog eens 40% minder en gaat vijf maal langer mee, wat in totaal het transport van batterijen vermindert en hierdoor de CO2-emissies worden verlaagd. Ga voor groene energie die langer meegaat en kies een BAJL – Batterijpack Li-ion met enkele of met dubbele capaciteit.

Ontdek meer over de BAJL – Batterijpack Li-Ion en andere oplossingen voor patiëntliften.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.