Nieuws 1 september 2015

IC, Integrated Controller

De wereld is een drukke plaats en gelijke tred houden met trends en veranderingen is cruciaal. Bedrijven moeten concurrerend zijn om te kunnen overleven. Concurrerend zijn betekent kosteneffectief en klaar voor de toekomst zijn.

Bereid u voor op de toekomst met actuatoren van LINAK met Integrated Controller

IC is het assortiment geïntegreerde besturingsopties voor actuatoren van TECHLINE®. Onderhoud, besturing en installatie van deze actuatoren is uiterst gemakkelijk, en met een breed scala aan aanpasbare instellingen en feedback kunt u de bewegingsoplossing op maat maken volgens uw specifieke wensen, ongeacht de toepassing.

Kosteneffectieve prestatie
Een beter gebruik van uw toepassing door minder uitval, minder onderhoud, snellere instelling, slimme besturing en hogere nauwkeurigheid

Klaar voor de toekomst
Klaar zijn voor de toekomst betekent in onze terminologie: gebruik van de meest comfortabele, modernste en slimste functies om een optimale prestatie mogelijk te maken als het gaat om besturing, nauwkeurigheid en snelheid.

Een stap voor op de concurrentie
Een kosteneffectieve prestatie en innovatieve technologie voor uw toepassing helpt u uw concurrentiepositie te verbeteren en ‘Move for the Future’.

Ontdek meer over actuatoren van LINAK met Integrated Controller.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.