Nieuws 5 oktober 2015

Hefkolom BL1 - nu met kabel aan de binnenkant

Uw toepassingen omhoog zetten met veiligheid, esthetisch ontwerp en een reinigingsvriendelijke kolom.

LINAK introduceert een nieuwe uitvoering van de hefkolom BL1 met kabel aan de binnenkant van de kolom.

Deze is verkrijgbaar met een kabel voor aansluiting van een handbediening of een voetschakelaar aan de boven- of onderzijde van de kolom, en het is mogelijk om de motorkabel aan te sluiten vanaf de boven- of onderzijde van de kolom, zodat er meer ontwerpopties voor de toepassing zijn.

Een massakabel voor potentiaalvereffening tussen de boven- en onderplaat is ook een optie, met de kabel binnen in de kolom natuurlijk.

De kolom BL1 is de perfecte hefkolom voor een breed scala aan medische toepassingen, zoals couveuses, wiegjes, rolstoelen, oogheelkundige tafels, banken/tafels voor behandeling en onderzoek, behandelstoelen en bedden voor ziekenhuizen en verpleeghuizen.

De nieuwe uitvoering met de kabel binnenin biedt, behalve de bekende BL1-functies zoals hoge stabiliteit en weinig geluid, nog meer sterke punten:
  • Een ontwerp dat nóg esthetischer is - Geen zichtbare kabels
  • Veiligheid – geen kabels die vast kunnen raken in de wielen of in de weg zitten
  • Betere hygiëne – reinigingsvriendelijk met de kabels binnenin
Ontdek meer over de BL1 met de kabel binnenin.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.