Nieuws 16 november 2015

De eerste stap in een grootse visie ontvouwt zich vandaag

De nieuwe controleboxen CA30 en CA40 staan vandaag in de schijnwerpers op de handelsbeurs MEDICA in Düsseldorf, evenals een online introductie op www.linak.com.

Een nieuwe norm
Door alle van de meest waardevolle functies te combineren in controleboxen, hebben wij een nieuwe serie producten gecreëerd met een overvloed aan mogelijkheden voor OEM’s.

De CA30 en de CA40 zijn beide IPX6-wasbaar, beveiligd tegen kortsluiting, en zijn uitgerust met innovatief kabelmanagement evenals universele spanningsinvoer. Beide zijn compact en licht van gewicht terwijl gebruikers beschikken over een rijkdom aan montageopties.

Met één gemakkelijke handeling kan de inventieve beugeloplossing van de boxen in diverse richtingen worden gemonteerd en kunt u uw toepassing mobiel maken met een batterij. En het belangrijkste is dat deze combinatie van functies de nieuwe norm bij LINAK is.

Deze controleboxen zijn de eerste van hun soort, maar zullen niet de enige zijn. De controleboxen CA30 en CA40 vormen onderdeel van een grootse visie bij LINAK. In de komende jaren zal onze visie voor controle boxen zich ontvouwen.

Snelle en kosteneffectieve levering
De controleboxen wegen bovendien slechts 0,6 kg per unit, wat bijdraagt aan lage transport/verzendkosten. En in combinatie met het nieuwe distributienetwerk van LINAK kunnen wij een korte levertijd beloven.

Efficiënte productlogistiek + Fabricage dichter bij u = Minimale verzendtijd en kosten.

Ontdek meer over de nieuwe CA30 en CA40, en de grootse visie voor controleboxen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.