Nieuws 6 januari 2016

Met het nieuwe innovatieve systeem Kick & Click besparen klanten op montagetijd

Met DESKLINE Kick & Click is montage van Desklift kolommen slimmer en gemakkelijker gemaakt. Dit betekent niet alleen een besparing op kosten en montagetijd, maar geeft u ook ontwerpvrijheid. Lees hoe een klant 10 tot 12 minuten bespaart met Kick & Click.

Kick & ClickTM heeft de montage van bureaus snel en gemakkelijk gemaakt. Er zijn geen gereedschappen of schroeven nodig om de kolommen te bevestigen aan het tafelblad. Montage is heel eenvoudig door de kolommen te “klikken” in plaats van 2x6 schroeven te gebruiken, wat bij montage vaak de standaardprocedure is. 

De heer V. Brokop van Giesselmann, producent van frames voor in hoogte verstelbare bureaus, heeft het nieuwe systeem Kick & ClickTM getest. “Ik schat dat wij per gemonteerd bureau circa 10 tot 12 minuten besparen. 10 tot 12 minuten lijkt niet veel, maar als wij een order hebben voor bijvoorbeeld 150 bureaus, dan besparen wij circa 25 uur. Dat is heel veel!"

Voorkom handmatige fouten 
Brokop ziet, behalve de tijdbesparing, ook nog een ander voordeel. Met Kick & ClickTM, voorkomt u handmatige fouten zoals die kunnen optreden wanneer anders de 12 schroeven zouden worden bevestigd. Nu is montage van tafels mogelijk zonder een schroef te vergeten of een schroef verkeerd in een bureau te draaien.

Intuïtieve oplossing 

Hij vindt het product ook intuïtief. Het systeem vertelt heel eenvoudig hoe het moet worden gemonteerd. Geen handleiding vereist. De onderdelen van het systeem Kick & Click worden eenvoudigweg via duwen met de hand en voet (kick) en vastklikken (click) samengevoegd. 

Wilt u meer weten? Ga naar de pagina LINAK Kick & Click .

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.