Nieuws 4 februari 2016

De flexibele oplossing voor balenpersen

Een hoog aanpasbaarheidsniveau in de actuator LA36 is slechts één van de redenen waarom Kverneland besloot actuatortechnologie te integreren in hun nieuwe generatie balenpersen.


Elke balenpers van Kverneland, die overal ter wereld vlekkeloos moet functioneren, is gefundeerd op een decennialange ervaring in machineontwerp. Met de nieuwste generatie balenpersen van Kverneland is een ongeëvenaarde prestatie gegarandeerd en kan worden gewerkt met een breed scala aan gewastypes.

Het innovatieve ontwerp van FastBale biedt een hoge veelzijdigheid en de keuzemogelijkheid om voor het werk diverse modi te kiezen, afhankelijk van de verschillende gewastypes en de eisen die de gebruiker stelt.

Met unieke functies biedt FastBale een uiterst flexibele oplossing voor alle eisen die worden gesteld aan het persen en wikkelen van balen, terwijl tegelijkertijd het comfort en de productiviteit van de bestuurder worden vergroot.

In deze balenpers van Kverneland is een actuator LA36 van LINAK ingebouwd. Lees hier het volledige verhaal en ontdek meer over hoe Kverneland de technologie van LINAK gebruikt in hun nieuwe generatie balenpersen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.