Nieuws 8 februari 2016

Bedieningspanelen die speciaal voor keukens zijn ontwikkeld

Bestuur tot drie afzonderlijke bewegingen met slechts één bedieningspaneel. Dat is nu mogelijk dankzij de nieuw geïntroduceerde bedieningspanelen DPF2K en DPF3K, speciaal ontwikkeld voor keukens.

In een keuken is het mogelijk om op diverse plaatsen verstelbare keukenmeubels en functionaliteiten te hebben. Dit kan een in hoogte verstelbaar keukeneiland zijn, of een verborgen afzuigkap, een multifunctionele zijtafel of gedeeltes van kasten die naar beneden komen voor optimalisatie van de opbergruimte.

U hebt bedieningspanelen nodig om al deze bewegingen te besturen. Wij hebben nu twee bedieningspanelen geïntroduceerd die speciaal zijn ontwikkeld voor de keukenindustrie, met tot drie afzonderlijke bewegingen. De nieuwe bedieningspanelen worden DPF2K en DPF3K genoemd (onderdeel van de DPF-familie van bedieningspanelen).

Met de nieuwe bedieningspanelen kunt u diverse verstelbare elementen van de keuken afzonderlijk aanpassen met slechts één apparaat. Stelt u zich eens voor dat u een verborgen afzuigkap hebt in een keukeneiland dat in hoogte verstelbaar is. Met de DPF2K kunt u bijvoorbeeld de kap onafhankelijk van het keukeneiland verstellen.

Of bekijk deze video van de Deense keukenfabrikant HTH, onderdeel van het Zweedse Nobia, die diverse kasten voor een geoptimaliseerde opbergruimte heeft. Met de DPF3K kunt u de kasten afzonderlijk verstellen met slechts één apparaat.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.

Abonneren op nieuws van LINAK

Blijf geïnformeerd over hoe actuatortechnologie de megatrends van vandaag de dag volgt en de uitdagingen van morgen aangaat.