Nieuws 25 februari 2016

Twee bedieningen in één unit met de handbediening HD80

Toegevoegde efficiëntie en veiligheid voor uw gezondheidszorgtoepassing.

Stelt u zich eens voor dat u in één unit twee besturingsniveaus hebt met een ingebouwde magneetvergrendelingsfunctie. Tel daarbij op een hoge mate van aanpasbaarheid en LED-verlichting voor indicatie van de status. Het resultaat: Een intuïtieve en waardevolle unit die veiligheid, comfort en efficiëntie toevoegt aan uw toepassing in de gezondheidszorg.

Wij geven u de handbediening HD80.

Twee besturingsniveaus kunnen bijvoorbeeld de patiëntmodus en zorgmodus zijn. Met de eerste modus kan de patiënt bewegingen in de toepassing besturen om het hoogst mogelijke comfort- en veiligheidsniveau te ervaren, en met de tweede modus kan het personeel met de magneetvergrendeling functies vergrendelen, op basis van de persoonlijke behoefte van de patiënt.

In bedden in de gezondheidszorg voegt de HD80 veiligheid toe met de vergrendelingsfunctie en een duidelijk overzicht van de functiestatus. Werkprocessen worden efficiënter beveiligd doordat wordt gewerkt met slechts één besturing in plaats van twee, waaronder een duidelijk overzicht van de status met de LED-verlichting.

De HD80 biedt extra comfort en efficiëntie voor banken, tafels en stoelen die worden gebruikt voor behandeling en onderzoek, eenvoudigweg door patiënten of personeel in staat te stellen met één besturing meerdere functies te besturen. U kunt bijvoorbeeld zowel de beweging van de toepassing als de massage-instellingen, zoals patronen en intensiteit, besturen. De intensiteit wordt aangegeven in de dioden naast de knoppen.

Er zijn eindeloos veel opties voor het gebruik van deze handbediening. Deze is ontworpen om te worden gebruikt met de OpenBus-systemen van LINAK.

De handbediening HD80 is wederom een innovatief product waarmee wij Care for Tomorrow Today™.

Twee bedieningen in één unit met de handbediening HD80.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.